خرید آنلاین زرشک پلویی برای رستورانها و مراکزی که حجم زیادی از این محصول را مصرف مینمایند یک گزینه بسیار مناسب میباشد. قیمت زرشک در این نوع خرید به سبب دست اول بودن، ارزانتر میباشد. شما میتوانید از طریق ارتباط با این مجموعه به صورت آنلاین و در کمترین زمان اقدام به خرید این محصول در حجمهای مختلف نمایید.
انواع روش های خشک کردن زرشک
مهمترین مرحله فرآوری زرشک خشکاندن آن یعنی جداسازی رطوبت اضافی از میوه تازه به منظور افزایش عمر نگهداری محصول می باشد.
به طور کلی خشک کردن زرشک به منظور جلوگیری از فساد در حين نگهداری انجام میگیرد.
هدف دیگر خشکانیدن کاهش حجم و افزایش راندمان بسته بندی، حمل و نقل و نگهداری می باشد و شاید یکی از هدف های فرعی تهیه زرشک خشک این است که بتوان محصولی متناسب با مصرف آن تولید نمود.
در ایران و دنیا عمده مصرف زرشک به صورت خشک شده میباشد. از این رو خشک کردن زرشک به عنوان مهمترین قسمت در تولید و فراوری زرشک خشک محسوب میشود.
به صورتی که نحوه خشک شدن زرشک بر نوع و کیفیت زرشک تاثیر مستقیمی دارد.
به طور کلی روش های خشک کردن زرشک به دو دسته کلی تقسیم میشود:
- روش های سنتی
در این روش ها بسته به روش برداشت زرشک تازه ، در زیر نور خورشید و یا تالارهای تعبیه شده زرشک در مدت زمان مشخص خشک میشود. - روش صنعتی
این روش در ادامه به صورت کامل توضیح داده میشود.
خشک کردن به روش صنعتی
خشک کردن به روش صنعتی هنوز چندان مرسوم نیست و اکثر کشاورزان با استفاده از روش های سنتی اقدام به خشک کردن زرشک تازه مینمایند.
روش صنعتی دارای مراحل مختلفی است که در ادامه به صورا مختصر به آنها اشاره میشود:
- بوجاری اولیه
گرفتن شاخ و برگ و مواد خارجی همراه میوه به عنوان بوجاري اوليه تلقی می شود. چنانچه زرشک با استفاده از سستکننده ها از درخت جدا شده و توسط دستگاه مکنده برداشت شود مواد خارجی همراه زرشک کمتر بوده و احتمالا دارای شاخ و برگ های کوچک و خوشه می باشد و آلودگی کمتری به خار و خاشاک دارد. - کنترل فعالیت های آنزیمی
جلوگیری از فعالیت آنزیم های موجود در میوه را به هر شکل عمل بلانچینگ می گویند. همانگونه که قبلا ذکر گردید یکی از عوامل موثر در تغییر و تخریب رنگ زرشک وجود آنزیم های موجود در میوه است. البته بایستی خاطر نشان ساخت که فقط آنزیم ها نیستند که سبب تجزیه و تغییر رنگ زرشک می شوند بلکه عوامل مهم دیگری نظیر نیمه عمر آنتوسیانین ها، حرارت، PH ، اسید اسکوربیک، فلزات و غیره نیز مؤثر می باشد.
از آنجا که رنگ قرمز زرشک به عنوان پارامتر اصلی کیفیت ظاهری زرشک مطرح می باشد لذا حفظ این رنگ در طی عملیات بعد از برداشت فرآوری و نگهداری تا مصرف بایستی مورد توجه خاصی قرار گیرد. لذا عمل بلاچینگ و توقف فعالیت های آنزیمی می تواند در مورد زرشک تازه انجام شود. - خشک کردن
از آنجا که اکثر روش های خشک کردن مواد غذایی با استفاده از حرارت صورت می پذیرد لذا طراحی سیستم هایی که بتواند این مهم را به انجام رساند بدون آگاهی از تغییرات پیچیده ای که در حین رطوبت گیری اتفاق می افتد امکان پذیر نیست و تنها با اطلاع از عوامل مؤثر بر فرآیند خشکانیدن می توان بهترین و مناسب ترین روش خشک کردن را انتخاب کرد و به کاربرد تا هم از نظر اقتصادی مقرون به صرفه باشد و هم سبب حفظ رنگ و خصوصیات ظاهری زرشک گردد. - بوجاری ثانویه
عملیاتی که برای گرفتن اضافات همراه زرشک خشک مثل دم، کاه، شن، فلزات میوه های پوکت و غیره انجام می شود بوجاری ثانویه می گویند. بوجاری ثانویه از جمله عملیات بسیار مهم است. روش های بوجاری در این مرحله عبارتند از :1. استفاده از ویبراتورهای مشبک. 2. استفاده از مکنده های جریان هوا ٣. روشهای مغناطیسی و اولتراسونیک. ۴. استفاده از نیروی ثقل و گرفتن اجسام سبک تر از محصول. ممکن است این روشها به صورت توام مورد استفاده قرار گیرند.
زرشک پلویی
همانطور که از اسم این نوع زرشک مشخص است، از آن برای مصرف در غذاها و به خصوص در زرشک پلو با مرغ استفاده میشود.
اما سوالی که برای اغلب مطرح است این است که آیا زرشک پلویی نوع خاصی از انواع زرشک تجاری موجود در بازار است یا نه؟؟
در جواب این سوال باید توضیح داد که زرشک پلویی نوع خاص از انواع زرشک قرمز موجود در بازار نیست بلکه این نام به هر کدام از انواع زرشک موجود در بازار میتواند اختصاص یابد.
انواع زرشک موجود در بازار عبارتند از:
- زرشک پفکی
- زرشک دانه اناری
- زرشک زیرتالاری
غالبا افراد خانگی و رستورانها و مراکز مختلف مصرف کننده زرشک پلویی که از آن برای مصرف در غذا استفاده میکنند و به دنبال زرشکی با کیفیت میباشند اقدام به خرید زرشک پفکی مینمایند.
اما بسته به هزینه و کیفیت مورد نیاز مصرف کننده هر کدام از انواع بالا قابلیت مصرف به عنوان زرشک پلویی را دارد.
در انتها فیلمی از معرفی انواع زرشک خشک مشاهده میشود.
انواع روش خرید زرشک پلویی
برای خرید این محصول راههای مختلفی وجود دارد که به صورت کلی میتوان به دو دسته حظوری و غیر حظوری تقسیم شوند.
در خرید حظوری شخص باید به بازار مورد نظر مراجعه نموده و پس از تحقیق فراوان به لحاظ قیمت و کیفیت اقدام به خرید نماید که برای خریداران عمده که قیمت بسیار مهم است این روش مشکلاتی را دارد.
در خرید غیر حظوری خریدار میتواند با استفاده از سایتهای تخصصی این محصول اقدام به خرید محصول با کیفیت و قیمت مناسب از مرکز تولید و فراوری آن به صورت مستقیم نماید.
خرید آنلاین زرشک پلویی – بازرگانی همتا
بازرگانی همتا در شهرستان قاین با چندین سال سابقه در زمینه تولید و فراوری این محصول میباشد.
این مجموعه با استفاده از جدیدترین روشهای فروش، سعی در ارائه محصولی باکیفیت و قیمت مناسب و جلب رضایت خریداران در نقاط مختلف دارد.
شما میتوانید با استفاده از راههای ارتباطی موجود در این سایت با این مرکز ارتباط برقرار نماییید و اطلاعات مورد نیاز خود را کسب نمایید.
این مجموعه با خرید مستقیم زرشک از کشاورزان این منطقه سعی در ارائه این محصول با بهترین قیمتها در نقاط مختلف دارد.
برای مشاوره و خرید آنلاین زرشک با ما در ارتباط باشید.