خرید عمده انواع پسته خام
پسته خام و پسته تازه عباسعلی دامغان را چگونه می توان به صورت عمده تهیه کرد؟ پسته خام بهتر است مصرف کنیم یا پسته شور؟ آیا با شور کردن پسته خواص آن کمتر می شود؟؟
زمانی که شما برای خرید پسته به آجیل فروشی محل خود می روید،در ابتدا به ظاهر پسته شور و خام توجه می کنید و وقتی از لحاظ قیمتی تفاوتی بین آن دو احساس نمی کنید ترجیح می دهید که پسته ی شور خریداری کنید ولی دلایلی وجود دارد که از به بعد سعی کنید پسته شور خریداری نکنید.
دلایل مختلفی برای نخریدن پسته ی شور
- مغز پسته ی خام و پسته شور زعفرانی گلستان دارای روغن می باشد که این روغن خواص دارویی پسته را به همراه دارد و زمانی که این پسته تفت یا شور می شود خواص دارویی خود را از دست می دهد و رنگ سبز مغز به رنگ زرد تبدیل می شود.
خواص 100 گرم مغز پسته ی خام که با تفت دادن از بین می رود:
کلسیم
130میلی گرم |
پتاسیم
90 میلی گرم |
فسفر
500 میلی گرم |
نشاسته
15 گرم |
آهن
7.5 میلی گرم |
موادچرب
54 گرم |
آب
5.2 میلی گرم |
ویتامین
0.71 میلی گرم |
پروتئین
20گرم |
ویتامین
1.5 میلی گرم |
2. زمانی که پسته شور خریداری می کنید شما متوجه نمی شود که چه نوع پسته ای را خریداری کرده اید،منظور از چه نوع پسته ای یعنی :
- اگر پسته ای آبخندان باشد در پسته شورکاری شده شما متوجه طعم آبخورده مغز نمی شوید.
- اگر مغز پسته کپک زده باشد شما متوجه طعم آن نمی شوید.
پس در نتیجه برای خرید پسته حتما پسته ی خام را خریداری کنید و یا حتی اگر پسته شور مد نظر شماست ابتدا پسته خام را خریداری کنید سپس خودتان آن را تفت دهید تا از مرغوبیت پسته اطمینان حاصل کنید.
شرکت تجاری امین پسته
تامین کننده و ارائه دهنده عمده انواع پسته خام اعم از اکبری،کله قوچی،احمدآقایی،بادامی و فندقی و . . . می باشد، در صورت تمایل برای خرید انواع پسته خام با ما در ارتباط باشید.